Kayzennn Kizlar 6 haftalık hamileyim özel bir hastanede devam etmek istiyorum. Acaba hastane, doktor,ücret hakkında bilgi verebilecek olan var mı
newmommmyy2 Kayzennn merhaba memorial hastanesinde mehmet şükrü budak hoca var çok ilgili ve bilgili ben kendisine gidiyorum şuanda nasipse doğumumuda o yaptıracak inşallah en son muayene ücreti 1800 civarıydı
myangelson Kayzennn Diyarbakır Memorial Aydın Ilgın ilk hamileliğimde doğumumda ona gidiyordum çok iyi bir doktordu artık gidemedigim için üzülüyorum 🥲muayene ücretini bilmiyorum tayinimiz çıktı ayrıldık Diyarbakır’dan
Zll21 Kayzennn Memorial Dicle hastanesi Sabire Aygün Kendisi disiplinli bilgili ve ilgili bir doktor geçen gün ilk defa onun yanına gittim muhtemelen doktorum kendisi olacak.
hamislikmii newmommmyy2 kendisi izmirde iken muayene olmuştum hamileliğimde keseyi gördüğüm ilk doktordu🙏
Senasude Memorial hastanesinde aydın bey’e gittim memnunda kaldım. Kamu indirimi ile 1850 tl muayene oldum.
Zll21 Kayzennn %25 kurum indirimi yapıldı 1380 gibi bir fiyattı Kan testi ve idrar tahlili de verdim ikisi ise 2800 tuttu
Merve6521 Bende 6 haftalığım batı hastanesinde zozan kaya durgun var ona gidiyorum muayenesi 900 küsürdü kurum indirimiyle 765 falan ödedim