gmz10 Besafe Izi Comfort X3 aldım ben henüz kullanmadım ama Adac puanı önemliydi benim için. O yüzden besafe tercih ettim.
Yogurtlupilav SedaYakisir be safe kesinlikle. Allah göstermesin ama biz malesef bir kaza atlattık, çocuğun burnu bile kanamadı çok şükür 🙏🏻
SedaYakisir Yogurtlupilav çok geçmiş olsun Rabbim kazadan beladan korusun tüm evlatlarımızı 🙏🏻evet bu markayı önerdiler çok övüyorlar teşekkür ederim geri dönüşünüz için
SemaaK123 Bende daha yeni aldım 36 kg olandan yoyko tercih ettim 360 derece dönüyor bear modeli. Daha kullanmak nasip olmadı ama hepsiburadada %30 indirim var yoykonun ürünlerinde almak isterseniz bilginiz olsun annelerim🌸
Fundaaaaa SedaYakisir besafe aşırı memnunum yüksek bazalı olması en sevdiğim arabadan dışarıyı çok rahat görüyor
Hashasbirey SedaYakisir çocuğu indirip bindirirken döndürüyorsunuz. Seyahat esnasında ilk 6 ayda ters, sonrasında Düz konumda durma zorunluluğu var.
Demetulgen Bende maxi cosi 360 derece dönen ve kızaklı modelinden yada kızaksız normal modelinden almayı düşünüyorum. Kullanan bitisi varsa fikir alabilir miyim ??