Kubracelik Burcu3435 ama mustelanin sitesinde anlaşmalı eczanelerde satılıyor diyor kafam karıştı benimde her siteye de güven olmuyor
Burcu3435 Kubracelik sonuçta ürün geldikten sonra iade şansın oluyor.. aslında n11 veya gittigidiyor gibi siteler daha güvenilir.. satıcının hesabına para hemen geçmiyor beğenmezsen geri gönderip paranı hemen geri alabiliyorsun
Sonkayalar Aleyna-buse benım ıkızlerımın bırı kız bırı erkek canım ıkısındende aldım o yuzden kokuları vs farklı daha kullanmadım tabı ama aynen kullananlar cok memnun ben ındırımden 7.5 tl ye almıstım
Szynps Aleyna-buse amcam yenidoğan yoğun bakım doktoru daha dün konuştuk bez şampuan emzik vs ben de alış verişe beşlyacağım o yüzden.. En iyisi sebamed dedi o yüzden sebamed alacağım
Elif25 Aleyna-buse ilk çocugumda mustela kullanmıştım. Bunda da mustela aldım. Başka marka düşünürseniz bunu öneririm çok memnun kalmıştım
Szynps RabiaGlck hiç duymamıştım kendi bebeğine de seba med kullanmış göz yakıyorsa gözüne değdirmemeye çalışırım
RabiaGlck Mustela ve bübchen çok iyi olduğunu duydum. Ama fiyatları biraz yüksek. Dalinin içinde petrol ürünü mü ne var sanırım. Ben e bebeğin kendi ürünü olan baby me bebek şampuanını aldım hem katkısızmıs hem fiyatı uygun 10 tl. Ondan devam ederim herhalde
Btugl Aleyna-buse uni baby kullanıyorum 12 günlük bebeğim ilk oglumdada uni kullanmıştık çok memnunum