Vlog1345 Kızlar bu zamana kadar biseyim yoktu 29.haftaya girmemle beraber öyle gazım oluyor ki afedersiniz evden dışarı çıkamıyorum gaz çıkarırım diye. Bazen çok kötü sıkışıyor sancılandırıyor gaz sancısı. Sizde böyle bir sorun oldu mu veya neler iyi gelir bu soruna tavsiyelerinizi beklerim
Srp53 Vlog1345 ben en başından ber öyleyim yarın 30 hafta olacağız hala öyle özellikle yemek yedikten sonra akşamları zaten bir yere gidemiyorum oturamıyorum beni yürüyüş rahatlatıyor biraz
Koc52 Vlog1345 15-16. haftadan beri yaşıyorum ben de. Yediklerime dikkat etmek (bakliyat ve hamurişi tüketmemek, lokmaları çok çiğnemek, yavaş yemek vs), yemekten sonra uzanmamak bir de yemek saatini çok geciktirmemek bana iyi gelenler.
yeni_anne2 Vlog1345 benn de gaz problemi hep vardı maalesef 28 haftalık olduk 15.16 haftadan bu yana ama sancı durumu vs yasamiyorum çok şükür
Zehrftma Vlog1345 benimde öyle sancı yapıyor kayısılı meyve suları oluyor o çok iyi geliyor birde sabah aç karnına bi çorba kaşığı zeytinyağı için ve bol bol ılık su teketin inşallah iyi gelir çok iyi anlıyorum sizi 33 haftalığım benimde çok oluyor
Vlog1345 Koc52 sırf gaz sorunu yüzünden bakliyatı kestim sebzeleri bile çiğden değil haslayarak tüketiyorum ama yok işe yaramıyor
Srp53 Vlog1345 bana öyle olmadı hiç. Sadece olur olmaz her ortamda geliyor gün boyu. Yemek yemeye korkuyorum artık. İlacı falan var mı hiç bilmiyorum.
Koc52 Vlog1345 şuan benim de elimde maden suyu şişesi 🥲 hem bağırsak hem mide gazı.. Çıksa iyi yine ama bazen çıkmayıp iyice sıkıştırıyor :( sıcak suya 1 çay kaşığı kimyon atıp içmeyi önermişti biri ama midemi çok bulandırdı ben içemedim. Belki deneyebilirsiniz..
Vlog1345 yeni_anne2 insallah yaşamazsınız gaz sancısı çok kötü ya bazen korkup doğum sancısı falan sanıyorum
Vlog1345 Srp53 ilacı varmışta hamilelikte önerilmiyormuş. Denemedigim şey kalmadı evden çıkamıyorum koca bir gaz bombasına dönmüş haldeyim
Vlog1345 Zehrftma evet zeytinyağı tüketiyorum aç karnına hep içerim 1 tatlı kaşığı kabız olmayayım diye. Gaz sorunu da nedense hep akşam yemeginden sonra başlıyor
Zehrftma Vlog1345 yani bende öyleyim hatta hemoroidim var çok zorlanıyorum kayısılı meyve suyu yada kuru kayısı suda bekletip yiyorum normal zaten kayısı bağırsakları çok iyi çalıştırıyor bende tüketiyorum