BusrAsil2019 Kızlar sakın dalga geçmeyin ciddi söylüyorum bebek hareket ettikçe çıt çıt sesler geliyor var mı bu sesi duyan ?
ezgickm BusrAsil2019 ahahah canım benim de başıma gelmişti baya çıtırdı kıtırtı nasıl anlatayım bilmiyorum 😅 korkmuştum baya eklem yerlerinden ses geliyormuş çocuğun ❤️🥹
Merveece BusrAsil2019 bende duymuştum bunu 😂 doktorlar kesin bu yüzden demiyor ama en mantıklı açıklaması bebeğin hareket ettikçe eklemlerinden gelen ses olmasıymış
Fatmadali BusrAsil2019 birinin postunda okumuştum bebiş hıçkırdığı zaman oluyormuş diye 🤭doktoru öyle demiş
Nazo_avlu BusrAsil2019 var aşko var çıt da çıt sesler gelıyor bebegın eklemlerınden gelen bır ses oldugunu soyluyorlar 🤔
Elis27 BusrAsil2019 keşfette çağan diye bir Dr videosuna denk gelmiştim bebeğin kıkırdakları olduğunu söylemişti
mavera BusrAsil2019 ilk hamileligimde hiç yaşamadım bunda iki haftadır çıt sesi gibi bazen de baloncuk patlaması gibi seslerr geliyo çok şaşırıyorum
EbruuYildizz Hem eklem sesi gelmesi hem karında oluşan çatlakların sesi olduğunu okumuştum. Aynı ses bende de oldu bir iki gün sonra karnımda çatlaklar oluşmuştu 🙈
sezerats BusrAsil2019 ilk hamileliğimde hiç hatırlamıyorum ama bu hamileliğimde çok sık duymaya başladım ben de normal bişeydir diye doktoruma da sormadım hiç 😌 öyle kendi halinde çıtlaya çıtlaya takılıyo bebişim 😂