CansuuAyy Diamonds benim şiddetli gözükmüştü 100ler falan ama ben hissetmiyorum diye doktorum eve gönderdi. 37+4 üm gelen giden yok☺️
melekimm Diamonds 35. Haftamda 75 e ckmsti agrm doktor yalnci agri demisti canm 39+5 haftalgm tık yok suan
DuyguEyupoglu 34 te başladı ilaç kullandım bugün sancılarım oldu 36+3 ciğer geliştirici iğne oldum 2 doz kasılmaları önlemek için ilaç verdi tekrar doktorum biraz daha bekleyelim dedi😪
Diamonds Benim de iki defa yükseldi erken doğum önleyici fitil yazdı salak eczacı kapsul vermiş o da boğazımı kuruttu yan etkilerde boğaz kuruluğu vardı kullanmayı braktım çok sancı ağrılarınızz var mı??
DuyguEyupoglu Diamonds Ağrım yok sadece kasılmalarım oluyo bugün biraz ağrım oldu ama dayanılmıcak kadar değil
DuyguEyupoglu Melissssa 34 te adalat corona içtim sabah akiam bugün nidicard kapsül verdi günde 3 defa
DuyguEyupoglu Melissssa Ben kullandım adalat durdurdu 10 gün bitince tekrar başladı nidicard içiyorum dünden beri haftası küçükse için sizde doktorunuza güvenin😊
Melissssa DuyguEyupoglu yok çok şükür 35 haftalık benim yeni bitti adalar şu an içmiyorum ama haftaya kontrole gidince soracam yine doktora teşekkür ederim 😊