Anonim2828 şu an karmaşık duygular içerisindeyim, 25 hafta 1 hünlükken gebeliğim, heyetin onayı ve benim de rızamla sonlandırıldı. Sonlandırma işlemi kalbimi, içimi çok yaktı, bebeğim iğne girerken çırpındı, onunla konuşup sakinleştirdim, işlem bitti. Sonrasında doğumhaneye alıp suni acı için vajinal ve oral yoldan hap vermeye başladılar. Doğum sancısı 12 saat bilfiil sürdü, hiç duraksamadı, titreme oldu, ateşim 2 kez çok yükseldi, 12 saat sonunda acıya daha fazla dayanamayarak, kendimi alaturka tuvalette oturur pozisyonda ıkınmaya zorladım, çok acı vericiydi, bebeğin kafasının geldiğini hissettiğimde, geldi diye bağırdım doktor ve ebe, hemşire yatağa geç dediler, ani refleks ve can havliyle geçtim ve doktorun doğru yönlendirmesiyle 2 ıkınmada doğum gerçekleşti. Bebeğim 1 kilo 33 cm doğmuş, orada tartıp ölçtüler, doktor bana bebeğe kesinlikle bakma dedi, ben hep bakmak istemiştim öncesinde ancak cesaret edemedim. Sonrasında eşime ölüm belgesi vermişler, eşim morgdan alıp mezarlığa kefenle birlikte gömmüşler. Bebeğimin ödemi kafa derisini de kaplamış, ancak yüzü çok güzelmiş, inşallah huzurludur, ilk göz ağrım. Hala hastanedeyim, vajina içinin tamamen temizlenmesi için, anestezi verip bayıltıyorlar ve temizleme işlemi yapıyorlar, kısmetse bugün çıkacağım, yavrumu görmek istiyorum, Allah kimseye böyle acı yaşatmasın