Esrakalkanc Anneler son 40 gunumuzzz cok heyecanlıyım bol kusmalı gecse de artık dogurmak ıstıyorum son 40 gune ozel dogumu kolaylaştırıcı neler yapabılırjm dıkıssız bır dogum istiyorum son 40 gun ıcın ne tavsiye verırsınız bacınızaaa
yeni_anne2 Esrakalkanc Rabbım saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊 bizimde son 70 günümüz hayırlısı olsun 🌸😊
Esrakalkanc Kardelenlinam heyecan var mııı yaa ben tıpını cok merak ediyorum nefesini kokusunu bir de dogunca kımse dokunsun ostemıyorumm
Erkekannesiiiii Bizimde son 38 bebek iriymis 2600 kilodaymis 10 gün sonra tekrar gidecem kontrole bu sefer doğuma karar verilecek
Aybik- Erkekannesiiiii ne zaman 2600 dediler kilosuna acaba tam 34. Haftada bana da 2600 dedi doktor, iri olduğunu söyledi
Erkekannesiiiii Aybik- dün gitmiştim hastaneye dün solediler eğer böle giderse normal doğum yapamasin dediler
Aybik- Erkekannesiiiii ayni şekilde doktorum sezeryana daha sıcak baktı, yoksa çok fazla kesin olabilir dedi hayırlısı olsun sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımiza