Irem198 9 aralıkta <0,5 sonuç çıktı bugün regl olmam gerekiyordu olmadım kan verdim 1.20 çıktı gebelik mi acaba erken mi kan verdim?
Alya05 Irem198 gününüz geçti mi ? Geçtiyse negatiftir. Geçmediyse bekleyin bir iki güne yine kan verin
minikbebegim06 Irem198 0.5 ile 1 arasında hiçbir fark yok ikiside negatif maalesef 1 hafta daha bekleyin olmazsa testi yenileyip doktora gidersiniz
akidesekeri Irem198 benimde ilk değerim 1.20ydi adetimden bir hafta önce kan vermiştim . Adet olmam gereken günde kan verdiğimde değerim 420ydi. 33+6 sevgiler:)
superstar_00 Alya05 Adet döngüsü geciken sağlıklı bir kadın gecikmenin ardından en az beş en çok bir hafta sonra hamilelik testi yaptırabilir.
Alya05 Irem198 pozitif olsaydı çıkartı kanda. Bugün yarın regl olursunuz. Bu ay havalardanmı bilemedim herkeste regl gecikmesi oldu
Irem198 akidesekeri sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊❤️ benimde regl gününde 1.20 çıktı 3 gun önce 9 aralik 0.5 çıktı anlayamadim
akidesekeri Irem198 rahminize düşer düşmez yakalamış olamaz mısınız 😃. Adet öncesi ve adet sonrası gebelik testi yaptım ikisi de negatif çıktı. Onlara da güvenim kalmadı 😃
Irem198 akidesekeri ben bide güvenilir en iyi testi yaptım prodoctor erken gebelik hafif silik çıktı bide freedy 6 gün önceki sonuç çıkaran erken gebelik ıkiside 10 dk içinde hafif belirgin oldu😀
Irem198 akidesekeri biri freedy 6 gün önceki erken gebelik testi diğeri prodoctor erken gebelik testi