Girlmama 70×110 park yatak aldım kızlar nevresim takımı öneriniz var mı tavşan konseptimiz var ama başka da olur
Merve-metin Girlmama bende araştırıyorum nevresim takımı Trendyolda filan isimli olarak çıkıyor ama öyle tavşanlı arabalı vs şekilli bişey göremedim bende burada bekleyim
duyguluanneee Girlmama size tavsiyem pamuklu olmasına bakın ben karacadan aldım ama pamuk karışımlıydı sevemedim yenisini aldım hatta kumaşçıdan kumaş Alıp diktirdim
Girlmama Merve-metin ya english home un çok güzel var ama boyut uymuyor taç ın falan da büyük oluyor kaldım böyle ortada
Girlmama duyguluanneee aslında şunu düşündüm ben yorgan kullanmicam 2.5 tog uyku tulumu aldım lastikli çarşaf alıp taksam üstüne de pamuk müslin örtsem dedim çok güzel desenli müslinler var çünkü dediğiniz gibi özdileğe falan baktım kazık gibi yani nevresimler ama müslin daha uygun olur tenine
01Hacer01 Girlmama daha yeni Instagram dan bir sayfada bir bayana diktirdim, istediğin ölçüde dikiyor, istediğin gibi, örnek kumaş ve modeller de var bir bakın isterseniz fiyatı da makul ve kumaş kalitesi güzel
Girlmama ttazeannee evet ama sevemedim onları bi tane tavşanlı buldum bi de müslin battaniye yaptıracam isimli onu da beşiğine sererim lastikli üzerine dedim
Meriel Girlmama yataş’ın korumalıklı takımı var tam set friends temalı hayvanlar var üzerinde sarı mavi renklerde