MucizemE Cinsiyetini öğrenmemize 2 hafta kaldı doktorumuz gördü ama söylemedi 2 hafta sonra gel söylerim dedi çok merak ediyorum 11+5 haftalık hamileyim öğrenemeyen ve birşeyler almak için sabırsızlıkla bekleyen anneler gelin buraya konuşalım😊
Sulegorkemakyol MucizemE umarım öğrenirsin ben şu anda 21 haftayım ve hala öğrenemedim bebeğim hep sırtı dönük oluyor bize inşallah sen öğrenirsin beklemek merak etmek çok zor ☹☹🤨🤨🤨🤨
CaglaErturk MucizemE banada doktor 2 hafta sonra gel dedi , bende çok sabırsızlanıyorum , şu an 12+5 haftalığız 🤰🏻👼🏻😊
Babyboymom MucizemE Ben 13 haftalığım ultrasonda arkasını döndü göremedik çok merakdayız. Ama doktor 16 dan evvel netleşmez görüntü dedi erken dedi gene ondan bekliycez mecburen🙈🙈🙈 insan son haftalarda çatlıyor öğrenecek ya 😅
Rapunzel-25 MucizemE YncaY aynen canım hastane çok yakın değil ondan aslında neyse bakalım zaten hiç belirti bişey yok yüzümde çok sivilce var gerçi ilk hamileligimde de öyleydi regl belirtisiyke ayni
Fatzek 13haftalık hamileyim bende cinsiyeti henüz öğrenmedim doktorum 16.haftada gel dedi. Zaman geçmiyor sanki😍😍😍. Çok sabırsızımmmm🤗🤗🤗
MucizemE Minimini04 😁 sana daha baya varmış ben iki haftayı sabredemiyorum 🤦🏻♀️ Sayılı gün geçer ama 😊
MucizemE Minimini04 Allah korusun zamanın da gelsin bebişlerimiz ama çok takma kafana akışına bırak bence ben öyle yapınca daha rahat olduğu mu fark ettim 😁 cinsiyeti de ben sormadan dokturum gördüm ama gelince derim dedi sanırım haftasını bekliyor net olsun diye hayırlısı artık hepimiz için😊
MucizemE Babyboymom aynen valla hemen doktora gitmek istiyorum inşallah bizimkini de gittiğimiz de söyler 😊 seninki de inşallah kendini gösterir
Babyboymom MucizemE Ben de kısmette bgn öğrenmek yokmuş diyw kendimi telkim ettim😅Sağlıklı olsunlarda nasılsa öğreneceğiz
CaglaErturk MucizemE doktorumuz 11+2 deyken kemik yapısına göre , gelişimine göre %70 erkek gibi duruyor dedi , 14. Haftanızda gelin netleştirelim dedi bakalım hayırlısı 😳😌 sizin içinize ne doğuyor ?