aslaninannesi7 Bluebey 30 dan sonrası çok çabuk geçmeye başladı strese girdiğim için heralde inşallah sağ Salim kucağımıza alırız evlatlarımızı 🙏💙
aslaninannesi7 Bluebey bende yarım yamalak hazırladım bebek için olanları koydum daha bir çok şey eksik ☺️ üşengeçlik başladı herşeyi zar zor yapıyorum
GirlandBoy_Mom Bluebey teşekkür ederim canım cümlemize inşallah cinsiyeti öğrenseydik bide iyiydi daha 9+ 2 yiz ama insan merak ediyor😁🥹
Bnguuu_102 Bluebey aslında hiç gel demedi doktor bende gerek duymadım her şey normal onun için bir de 2-3 haftadır şehir hastanesine gidicem ertelendi başka sebeplerden fırsat bulamadım ondan 2 ay oldu haftaya gidicem inşallah 😀
Bluebey Bnguuu_102 bende ettim valla🤣 bende 35. Haftadayim doktor 7 ocaka randevu vermis son haftalarda daha sık cagirmiyolarmi anlamadim ki zaten 14 ocak dogum gozukuyo 😂ben kesin 2 haftaya giderim yine 😆
Bnguuu_102 Bluebey 30 dan sonra haftada 2 35 den sınra haftada 1 gidilmesi gerek diye biliyorum ama bilemedim ben gene gitmem herhalde o kadar 🤣🤣