Hanımlar 2. 3. Gebeliği olup hiç çatı muayenesi olmadan doğuma giden oldu mu ? Benim ikinci gebeliğim ilkinde baya önce çatı muyanesine başlamıştık diye hatırlıyorum şimdi 37+5 oldum her hafta muayene ve nstye giriyorum her gitmem de çatı olacak diye stresle gidiyorum bekliyorum ama yapılmıyor tabiki iyi bişey aslında ama böylemi olması gerekiyor ya yapılmayacaksa tamam da yapılacaksa ne zaman yapılır 🥲

Aymerah çatı muayenesi zırt pırt yapılan bir şey değil ki ayrıca doktorunuz nasıl 37 haftadan önce çatı muayenesi yapabildi size emin misiniz ? Zırt pırt yapılan bir muayene değil bu, Doğum haftası yaklaştığında doktor bir kere kontrol ediyor ve genelde de uyarıyor doğum başlaması için, şu an çatı için haftanız erken, 38 de yapar muhtemelen. İlk gebeliğinizde 37 haftadan önde çatı muayenesi olduysanız yine iyi doğurmuşsunuz yani

plajterligi ilk gebeliğimde zırt pırt yaptıkları için işte travma kaldı o zaman riskli gebelikti belki o yüzden yapmışlardır ama şimdi o yüzden stres yapıyorum galiba 🥲

5 gün sonra