BusrAsil2019 Gynoferon diye bir şey verdi doktorum 30 haftalık hamileyim yeni başlayacağım bu ilacı kullanan var mı acaba herhangi bir yan etkisi var mı ? Bir de sabah aç karnına mı içeceğim? Teşekkür ederim şimdiden
eliff4 BusrAsil2019 bende kullanıyorum 3 aydan sonra doktorum verdi doğuma kadar kullanacaksın dedi eşimi işe geçirince içiyorum sonra tekrar uyuyorum ben kalkincada kahvaltı yapıyorum biraz aç karnına içmekte bende zorlanıyorum
keyfimin-kahyasi-misin BusrAsil2019 Kullandım ilk gebeligimde Ama etkisini goremeidm pek . Şimdi 24 haftaligim Ferrum kullaniyorum Biraz daha etkisi var gibi halsizlik vs azaldı . Ama yan etkisini yaşamamıştım sadece az bı bulamti yapiyodu.
Dilemma Evet ac karni icmen gerekiyor ve ilaci ictikten 1-2 saat boyunca sut ve sut urunleri tuketmemelisin.Ben de ilk basladigimda mide bulantisi yapmisti simdi mandalinaya sarip iciyorum her sabah 😁
BusrAsil2019 eliff4 çok kabız yapıyor diyorlar mide bulantısı bide sizde oldu mu. Korktum bende içmesem mi acaba diyorum
eliff4 BusrAsil2019 kabızlık yapmadı bende tam tersi uyanınca karnım ağrıyor tuvalete çıkarıyordu beni ama oda geçti sayılır tutarken midem bulanıyor benim sadece