Dyg57_ Kullanıp memnun kaldığınız bebeklerinizde tahriş sorunu yaratmayan bez ve ıslak mendil markaları neler?
mrsyildizmom Dyg57_ baby turco bez, ıslak mendilde yine baby turco zeytinyağlı olanı. Öncesinde sleepy ve molfix denedik olmadı. Aslında her bebeğe göre değişkenlik gösterebiliyor bez ve ıslak mendil olayı maalesef :)
Pembesarelle2 Dyg57_ Prima premium care kullanıyordum 1 defalık Prima aktif aldık ama pişik yaptı premium careye geri döndük pişik vs yapmadı genel olarak memnun kaldım ıslak mendil olarak unı baby aldım ama pamuk kullanıyorum unıbaby dokusu kalın çok güzel ıslak mendil diğerleri ince ve aşırı ıslak oluyor
Hulo2105 Dyg57_ ıslak mendil uni baby yenidoğan kullanıyoruz hala memnunum. Biz ilk sleepy natural aldık 1 numara baya kullandık. 2 ye geçerken sleepy ecologic aldık ve gerçekten çok memnun kaldım yapısı daha kalın ve daha geniş. 3 e geçerlen yanlışlıkla ecologic külot bez almışız onu sevmedim mesela yani yürüyen çocuklar için don bez iyi bence. Sonra 3 numara sleepy natural aldık. Allahım her gece bezi taşıyor her yer çiş yılmıştım. Zor bitirdim 1 paketi. Sleepyden artık umudu kestim ve molfixe geçtim. 3 numara aldım dünya varmış bir kere bile taşmadı. Akşam 7 de takıyorum sabah 7 ye kadar sıfır taşma. Sleepyden birazcık pahalı ama değer indirimden falan alırsan iyi olur.
tamamdanolmuss Dyg57_ prima bizde pişik yaptı sleepy kullanıyorum. Islak mendil kullanmadım pamuk ıslatıyorum
Deniz4848 Bezi prima kullanıyorum, sleepy ve molfix denedik olmadı malesef Islak mendil iki çocuğumda da kullanmadım pamuk ıslatıyorum ya da çeşmenin altında yıkıyorum
huysuz__ Dyg57_ prima kullanıyorum. İlk 3 ay pamuk ile temizliyorum, sonra zeytinyağı özlü ıslak mendile geçiyorum . Özellikle kız bebeklerde ıslak mendil çok riskli diyor doktorlar, iç dudak yapışmasına sebep oluyormuş.