Aynur_ma Kizlar bel agrisindan hatta uyuyamiyorum bile. Duzensiz kasilmalarim da oluyor. Bebek haraketleri neredeyse yok diyecek kadra az gunde 1 defa zorla. Hiss ediyorum. Erken dogum riskim zaten vardi 1 cm acikligim varb30cu haftadan beridir. 2 hafta once nisanim da geldi bence akintim biraz pembemsiydi. Bilmiyorum. Her gece sabaha dogurucamq aliba diyip uyiyorum amma yok tik yok bu belirtilrr normalmi?
Arin31 Aynur_ma bende 35+2 yim son birkaç gündür karnımda kasıklarımda ağrı oluyordu bugün doktora gittim normal dedi önemli olan bebeğin hareketli olması dedi çok şükür hareketli şimdi sen hareketi çok az diyorsun bence doktora görün ne olur ne olmaz
Zeliha66 Aynur_ma bebegin hareketleride yok denecek kadar az diyosun canim hemen doktora gitmelisin. 10kere hareket etmesi lazim
Aynur_ma Zeliha66 bebek buyudukce haraket alani daraldigi icin haraketlerde azalma olmasi normal demisti
Zeliha66 Aynur_ma normal ama günün belli bi saatinde 10kere hissetmen lazım. Banada doktorum hareketlerinde azalma hissedersen hemen hastaneye gel dedi