Caglamehmet ErvaVeBebegi bende önceden vardı şimdi hiç yok 9 aylık oldu Şubat'ta doğum inşallah oğlum olacak 😊 sadece dönem geldiğinde az az çıkıyor hala üç dört gün geçmeden geçio
ErvaVeBebegi Caglamehmet ayy Allah im saglikli bi sekilde kucagina almayi naisp eder insallah canim 😍😍😍
ErvaVeBebegi Busraorhan17 ayyy insallah öyledir canim gönlümden de kiz geciyor ama hayirlisi ve sagliklisi olsun 😍
Halimecicek ErvaVeBebegi sivilceyle tahmin olmaz ultrasonda gorulur ancak 😂😂 ama benimde aynı alnimda küçük küçük sivilceler çıktı çok sinir bozucu birsey ve hala geçmedi doğurdum dogurcam😂 oğlum Olcak 😊
ErvaVeBebegi Bus Allah im saglikli bi sekilde kicagina almayi nasip eder insallah canim benimde sivilcelerim yeni basliyor hic olmazdi
Edos ErvaVeBebegi rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlısı etsin 💖 Ama sivilceye bağlama cinsiyeti alakası yok. 😏
ErvaVeBebegi Edos sagol canim ne bilim herkez öyle diyince gelen giden erkek cocugun olucak diyor ister istemez diyon acaba ben mi bilemiyom 😳😳
Dilekentrk ErvaVeBebegi 16.haftada öğrendim canım tabi belirtiler her bünyeye göre farklı oluyor doktorun kıza benziyor dediyse kızda olabilir ☺
ErvaVeBebegi Dilekentrk ayy insallah hayirlisi canim saglikli olsunda 😍😍 isteyen herkeze nasip olur insallah 💕
Saruhansaltuk ErvaVeBebegi benimde bikini bacak ve karın bölgemde sivilce çıktı Gebelikte bencede hormonlarla alakali bu zamana kadar sivilce sorunum olmamıştı benimde erkek 😊
ErvaVeBebegi Saruhansaltuk Allah im saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insallah canim 😍 synen benimde hic olmamisti simdi basladi
Askmeleyi Hic sivilcem yok oglum olcak kizkardesim sivilce dolu kiz olcak. Onunla alakali diyil bence