Asteriaacat Htcc5454 kızımda 37. Haftamda felan 3 cm açılmam oldu 38+3 de suni sancıyla doğum yaptım suyum azaldığı için. Yoksa daha beklerdik 3 cm ile 1-2 hafta gezen de var iki gün sonra doğuran da size ve bebeğinize bağlı merdiven inip çıkın çömelme hareketleri yapın
Htcc5454 gamzeoktay karnımın altında ayağa kalktımi adaya doğru itiyo kendini sanki yattığımda da karnimda daha çok sancı hissediyorum
fatsfats-92 Kaç haftalıksınız haftanız geldiyse yarına kadar olur büyük ihtimal su gibi doğumunuz olsun inşallah 😊
Htcc5454 fatsfats-92 amin amin 36+4 haftalık ilk çocuğum 36 haftalık doğdu amin amin Allah razı olsun 🤲🏻🥰
Sept2409 Zaten 4 santimde yatış yapılıyor diye biliyorum eğer haftanız da geldiyse biraz yürüyüş, merdiven çıkıp inme yapın bugün yarın doğurursunuz hayırlısıyla gelsin sağlıkla alın kucağınıza 💗
Htcc5454 Asteriaacat tek korktuğum suni sancı ilk çocuğumu öyle doğum yaptım 2. De kendi sancimala oldu bunda da tecrübe var daha çok korkuyorum
Asteriaacat Htcc5454 benim de ilk suni sancıydı şimdi bekliyoruz bakalım kendi sancım olursa inşallah suni ve kendi sancın arasında fark var mı nasıl anlayacağım sancım olduğunu
Htcc5454 Asteriaacat asaya baskı ve kasılmalar oldukça daha acilman oluyo suni sancı daha kötü yanı kendi sancin daha iyi bence ağrılarin vuruyo geciyo acilmn oluyo suni gibi değil sanki nerdeyse hiç anlamadım hastaneye gittm açılmama baktılar doğum yaptm bitti gitti bunda ne oluck bilmiyorum