Melekkn Kızlar siz bebeğinizin hareketlerini ne zaman hiss etmişdiniz ben şuan 12 haftalığım karnımın altlarına doğru kalp atışı gibi kıpırtılar hissediyorum normal bişeymi yaşayanınız varmı🙈
danla2711 Melekkn 😍🥹ilk hareketlerimizi 14+4 te cinsiyet öğrendiğimiz gün hissetmiştim oğlum bize o gün tepkisini verdi🥰😍 şimdi 16+3 üz düzensiz ama daha net hissetmeye başladım 🥰💙
Bercestee Melekkn erken gibi sanki karnınız büyüyor arada damar çekilmeleri olabiliyor o da olabilir.
Aslaninannesi_ Melekkn ilk gebeliğinse bebek değildir kuzum o haftada bir misket limonu boyutunda çünkü şişkinlik gazdır
senem-yabaci Geçen haftadan beri bende de ara sıra oldu. Biraz önce de oldu bebiş diye düşündüm ama daha erken de olabilir
GozdeGgul Ben 23. Hafta dayım hala hiç bir şey hissetmiyorum 1 hafta önce doktora gittiğimde bebek gayet sağlıklı ve kalp atışları gayet normal dedi normal mi ya bu durum hala hissetmemem 😔😔
Melekkn GozdeGgul ben 11 haftalıkken ultrasonda hareketlerini görmüşdüm darısı başına bazı bebişler tembel oluyor🤭
ikibaloglanannesi Oğlumu 16 da hissetmiştim ilk. Şu an ikinci gebeliğim kızımı 15′den beri hissediyorum tam anlamıyla. 21 haftaligiz daha yoğun hissediyorum artık.
Bercestee Melekkn Rabbim hayırlısıyla hissetmeyi kucağınıza almayı nasip eylesin İnşAllah 🤲🤲 şimdi 33 haftalığız bazen oynayınca çıkacak diye korkuyorum yerleri daraldı çünkü😅
ikibaloglanannesi Melekkn evet ikisinin de ilk hareketi o şekildeydi kalp atar gibi. Gaz olmadığı çok net anlaşılıyor