Zeycannn Fatmadali akşamdan iki tane kuru inciri bir bardak suyun içinde bekletin ağzı kapalı halde sabah aç karnına İnciri suyla beraber tüket Bi iki bardak fazladan su iç belki şifa olur size daha önce denemiştim o da fayda sağladı bana
Moomtoobee Aynı ilacı kullanıyorum sabahları aç karnına bazen mide bulantısı yapiyo ögürüyorum sadece diski da koku ve renginde koyulasma yapiyo kabızlık yapiyo malesef yapiyor da yapıyor yani 😁 ama mecburen içiyorum
Zebz Aynı ilacı kullanıyorum yemekten önce aç içtiğimde bende de gün boyu bulantı yapıyor ben yemeğe başladıktan sonra 3.-4. lokmayla birlikte yutuyorum o zaman bir sorun yaşamadım hiç
ily-mamacita Fatmadali ilk öyle düşündüm ama ikaç hep 3. Günde kusma ve ishal yaptı aralar bikaç gün ara verdim dinlenmek için tekrar başladığımda yine aynısı oldu doktorum değiştirdi onu deneyeceğim şimdi ağızda şeker gibi eriyen bir takviyeymiş umarım gynoferon gibi yapmaz 🥹
Bebisimibeklerken3 ily-mamacita bende de aynı yan etkiler yaptı malesef ocean demir ile değiştim şuan cok rahatım
Ftmnnr ily-mamacita bana böyle sağlık ocağı vermişti kendi doktorun vermemişti bende de aynı şeyler oldu bulantı yapıyorduk kusma yapıyordu sonra doktoruma da sormuştum zaten sağlık ocağı bunu yazdı kullanayım mı diye almak istersen alabilirsin dedi yani bana sundu sonra ben de kullanmadım bıraktım ama bana sunduğu için bunu ben kullanmadım