Irem198 Çok hafif golgemsi çizgi var bugün adet günüm normal regl olmadım agrimda yok belim ağrıyor arada o kadar resim çekerken belli olmuyor ama gözle görünür hafif çizgi var
Ksksksk Irem198 canım az önce çıktı kan sonucum aynı böyleydi negatif maalesef prodoctora artık güvenmiyorum
ezgickm Irem198 vallla benimde 3 poztif çıktı ama regl oldum bende inanmıyorum o yüzden tam net bir çizgi görün hatta iki üç markada görün derim
Irem198 Irem198 6 gün önce freely erken gebelik testi yaptım sonra hemen 1 saat sonra oda çok hafif çizgi
superstar_00 Ksksksk Ben adet gününden önce 5 tane yaptım hepsi negatif bugun adetimin gecikmesinin 4.günü silik çizgi çıktı🤷♀️
Irem198 yilanbasmedusa 3 günde gebelik olurmu ki benim ilk gebeligimde adet günü öğrenmiştim biraz geçikmisti 4 hafta 5 günlük öğrenmiştim ilk gebelik
yilanbasmedusa Irem198 ben de regl günümde yüksek bi değerle öğrendim. Mümkün, ya da birkaç gün bekleyin 🙃
yilanbasmedusa superstar_00 bazılarının 10 gün çıkmayıp sonrasında çıkıyor 🤯 tamamen değişken bir durum..
superstar_00 yilanbasmedusa Gerçekten her gebelik kendine özgü ben de emin olamıyorum tek çare beklemek.
Ksksksk Irem198 canım ben aşılama oldum aşılamanın 12. Günü yani olsaydı keskinlikle bugün kanda çıkması gerekirdi çünkü yumurtanın net çatladığı tarihi biliyorum