yrncgl Haftamdayım 20 kilo aldım😅 hiç mide bulantım olmadı hamileliğimin başından beri istediğim her şeyi yedim belki ondandır belkide yapı meselesidir bilemiyorum😄 ama takmıyorum verilir elbet yeter ki bebeğimin ve benim sağlığımız yerinde olsun 😍
richgirl10 yrncgl okurken sizin adınıza neşelendim, maşallah. Tek bulantılarım olmasaydı kusmalarım olmasaydı da 20 kilo alsaydım asla umrumda olmazdı. Keyifle yiyin yiyebiliyorkennn
Tuzlimon1 Heyo 19 kilo almıştım doğum yapalı 1 ay oldu. 10 kilosunu verdim 9u kaldı gitmiyor 🙄 dikkat edin almayın sonrası daha sor 🙃
Asdfghklllhvb94 Hamile kaldığım da 53 kl şuanda 60 kl 20 haftalık hamileyim mide yanması başladı şuan doğru düzgün beslenemiyorum daha fazla kilo da almak istemiyorum zaten insan çok ağırlaşıyor hep 50 kl olduğum için şuan kilolarıma alışmaya çalışıyorum ☺️
1kopek1bebek Heyo Normalde yiyip kilo almayan biri olduğum için aynı şekilde devam ettim ama…. 11+3 deyim 5 kilo aldım daha şimdiden napıcam bilmiyorum. Ben yerim ama. Sağlam yerim her zaman da yedim. 30 yıldır yiyorum ve almıyoDUM 🥹
ReyHalVe21 Heyo 5. Haftadan bildiriyorum +2 kiloyla devam 3. Bebiş ve çok kolay kilo alan bir bünyem var ve çok şükür ki şimdilik bulantı kusma yok çok güzel ilerliyoruz sadece hafif bulantı ve tiksinme var o kadar