Yrdgl23 Çok acil İstanbul Avrupa bölgesinde detaylı ultrason yapan hastaneleri yazar mısınız hanimlar?
yeni_anne2 Yrdgl23 esenler medipol takipliyim ama esenler avısena da yaptırdım daha uygundur 3 bin tl
Ysmnpmk Yrdgl23 Sultangazi hasekide de yapiyolar arkadaşım yaptırdı bende başarı Hastanesi’nde yaptırdım 3.000di şuan ne kadar bilmiyorum yeni yıl geldiği için zam yapmış olabilirler
Turannaz Yrdgl23 Merhaba ben dün Haseki eğitim ve araştırma hastahanesinde detaylı oldum,doktor çok iyi bir bakmanızı tavsiye ederim
Gmz44 Ben dün Süleymaniye kadın doğum hastanesine gittim Dr doruk cevdi katlan a aşırı memnun kaldım aşırı devlette böyle bi doktor gördüğüm için şaşkınım gerçekten herkese tavsiye ediyorum
tospikk1 Yrdgl23 perinatoloji yapıyor ama kadın doğum polikinliğine gidip kayıt açtırmanız lazım yoksaki randevu alamazsınız öyle biliyorum arayıp bilgi alın
Nckl Fulya’da İsmail Özdemir’e gittim ben, 4500 tl muayenesi ama mükemmel bakıyor. Ben muayeneden sonra doğumu bile onda yapmak istedim öyle memnun kaldım. Detaylı güzel güzel anlatıyor ve çok ilgili bir doktor
Turannaz Yrdgl23 Evet oradan bahsediyorum,filiz hoca var perinatolog çok iyi bir doktor tavsiye ederim