inci_tanesi Merhaba kızlar sabır taşı ile bebeğini memeden kesen var mı aranızda çok kolay oluyormuş diye duydum ama sağlıklı mı bilemedim
Angel23 inci_tanesi şuan ben o durumdayım bırakmıyor artık çok sıkıldım bunaldım gerçekten 24 saat yapışık bana gece uyku yok gündüz desen yapışık sirke sabır taşı salça herşey denedim ama etrafımda çok var sabır taşı ile birakan
Gizem1504 inci_tanesi kızımı sabır taşıyla 27 aylıkken kestim sürdüm siyah oldı göpsüm hasta olmuş bak dedim oda üzüldü istemedi gecede sürdüm biz gece uyanıyorduk hep
Bhgdf Ben sabır taşıyla kesemedim yinede emdi meme ucunu boyayıp saç doladım meme pis olmuş dedim birdahada emmedi arada baktı ama emmedi 1hafta sonra hiç bakmadı unuttu
inci_tanesi Bhgdf Çok zor bir surecmis duygusal açıdan benim bebeğimde aynı odaklanmiyor sürekli memede bu yüzden karar verdim zaten onun için
inci_tanesi Angel23 Benim bebeğimde aynı 23 aylık meme için çok huzursuzlanip ağlıyor bu yüzden kesiyorum
inci_tanesi Gizem1504 Evet benim bebegimde çok üzgün gelen yorumlar üstüne sürdüm sabır taşını ağzına alamıyor diksindi ama çok üzgün
Angel23 inci_tanesi aynen çok üzgün huzursuz çok değişik hallerde üzülüyorum ama yapacak bsy yok canım
Edanursoylu Kızımı sabır taşı ile kesmiştim. Çok kolay olmuştu. Belki vakti geldiği içinde sonradan zorlanma yaşamadık.
Glsm_94 Bantla kesmeyı deneyebılırsınız buyuk sargı bandını kesıp yapıstırdım memeler gıtmıs dedım sureklı gelmısmı dıye kontrol ettı sonunda pes ettı bıraktı bır hafta surdu onun öncesinde sırke lımon oje ne gorduysem denedım olmadı
inci_tanesi Glsm_94 Bebekler çok zeki ya bende denicem olmassa alamıyor şimdilik sabır taşı ilede banti da yarın deneyecegim çok teşekkür ederim
inci_tanesi Angel23 Öyle anneler olarak en iyisini yapmaya çalışıyoruz eninde sonunda bu duyguyu yasayacaz
inci_tanesi Gizem1504 Gerçekten çok kötü kokuyor görüntü olarakta hoş değil zaten sanırım bu yüzden bıraktırmak daha kolay oluyor sabır taşı ile