Leyli_gul Pinarpa 10 gün önce doğum yaptım zorunlu sezeryan oldum 19.500 tl ama zam gelecek dediler ocaktan sonra gelir büyük ihtimalle
49411995 Ceydametee Yalova da mı bende atakentte yapmak istiyorum ama yol uzun o yüzden korkuyorum biraz yollardan ötürü
49411995 Ceydametee yaaa elif Ertan hoca var efsane biri daha önce ona gidiyordum Orhangazi’de iken sonra Yalova’ya geçti bi kere gittim bayadır gitmiyorum şimdi yeniden hamileyim tekrar gitmek istiyorum
Balkan77 49411995 bu doktoru hiç duymadım ama bende Sedat beye gidiyorum çok memnunum tavsiye edebilirim ilgili bir doktor
Ceydametee Pinarpa Ne çok samimi ne çok sert bütün bilgileri veriyor herşeyi düzenli olarak çağırıyor zaten şu zaman gel diyor
49411995 Balkan77 umarım oda oradadır halen bende bayadır gitmiyorum çünkü hamilelikten hamileliğe gidiyorum
Leyli_gul Pinarpa Rica ederim.Emel hanıma gidiyordum ama pişman oldum şahsen doğumla ilgili bütün heveslerim kursağımda kaldı yani.
Dilaraillhn Leyli_gul merhaba neden memnun kalmadınız acaba ben de emel hanıma gidiyorum ama çok kararsızım şehir dışından geldim doktoralara dair hiç bilgim yok