shrnur Username06 yok canım ultrasonda göründü ama ses belli belirsiz geldi çok zayıf kalp atışı dedi doktor salı günü kontorl var yine duyulmazsa kürtaj diyor
Username06 shrnur bana da dedi 5 hafta 7 haftada gittim 11 mm imiş kese hayırlısı yapıcak bişey yok değerlerim de güzel artmıştı ama allahtan
ikibaloglanannesi Oğlumda 9.haftada duymuştum (randavuyu anca o haftaya buldum) Şu an kızıma hamileyim 6.haftada duymuştum. İkisini de karından duydum devlette.
Username06 M-Meris acayip bel ağrım var adet olacakmış gibi kaşık ağrılarım böyle hareket ettikçe agrıyo sanki
Melektsci Merhabalar 5 hafta 5 günlük gebeyim yarın kontrole gideceğim kalp atışını duyarmıyım çok heyecanlıyım 10 gün önce keseyi gördük sadece vajinal ultrason la
Eda42_ Melektsci Bebeği görürsün ama kalp atışı olmayabilir üzülme stres yapma 8 9 haftaya kadar duyulmayan varmış rabbim evladını hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah amin 🤲🏻🤲🏻
Melektsci İlk defa katılıyorum buraya uygulama çok şey kattı bana sizler gibi insanlar konuşup bilgi verıyor biraz da olsa insanın içi rahatlıyor