pnar-123 isiksinem45 konudan alakasız ama bugün boğaz acısıyla uyandım sanırım salgına bende yakalandım hangi çayları içsem bebeğe zararı olmaz ilerlemeden atlatayım bari yoksa benim hastalığım zor geçer 🤦♀️
isiksinem45 pnar-123 Canım inan ben hiç öyle hastalanmadim ama hastalandigim zamanda çabuk atlattım çay felan içmedim bilgim yok valla yanlış bilgi vermek istemem k.b yardımcı olamadigim icin
[silindi] pnar-123 kuzum ben günlük 1 bardak ıhlamur içtim içine çay kaşığının ucuyla zencefil zerdeçal karıştırdım. Bir de günlük 1 fincan dut kurusu suyu içtim gripleri vs öyle atlattım ilaç kullanmak istemediğim için. Doktoruna danış istersen benim doktorum günlük 1 bardak ıhlamurun zararı olmaz demişti
Mervedezz pnar-123 ben de grip olmuştum . Sabah uyanır uyanmaz sıcak limonlu su içiyordum. Taze zerdeçal koyuyordum sürahiye ye . Sonra başka bol su tüketilmeli ve limonlu ıhlamur iki fincan
Rabia4207 Yazan evet sezeryan,spinal mi yoksa genel anestezi mi olucaksınız ben bu konuda çok kararsızım ya,spinali istemiyorum genelde bebeğe geçip sersemletirmiş küveze girebilirmiş
yrncgl Rabia4207 ben sipinal sezaryen olacağım, banada doktorum genel anestezinin narkozunun bebeğe iyi gelmediğini söyledi. İki türlüsüde her gün binlerce kişiye yapılıyor sizin içinize hangisi sinerse onu yaptırın bence. Ben bebeğimin doğum anını görmek istiyorum bayılmak istemiyorum🤍
Yazan Rabia4207 o dediğinizi hiç duymadım ama sonrasında oluşabilecek bel ağrısından biraz korkuyorum sadece. Ama uzun süre bebekten uzak kalmayım, ten tene temas yapayım bir de plesantasından hemen ayırmasınlar diye spinal tercih edicem sanırım