Dbxfdg Merhaba, biruni üniversite hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum nasıl bir hastane daha önce doğum yapan bilgi verecek birileri var mı?
Dbxfdg Alyynntkn hangi doktorda doğum yaptınız peki ben gürkan beye gidiyorum kontrole ama arada kaldım açıkçası
BthB Ben de orada dogum yapmayı düşünüyorum. Doktorum dışarıdan gelecek ama önemli olan ebeler tabi ki. Daha önce dogum yapanlar varsa lütfen bilgilendirsinler.
Dbxfdg Alyynntkn evet ali beyi de görmüştüm gürkan beye muayene aldım memnun kaldım açıkçası, anestezi ekibi vs nasıl hastane ilgisinden hemşirelerden ebelerden memnun kaldınız mı
Alyynntkn Dbxfdg hepsinden çok memnun kaldım ben ameliyathane de rahatlatıyorlar sizi konuşuyorlar sakinleştiriyorlar bana ameliyata girerken genel mı spinal mı istiyorsun demişlerdi
Dbxfdg Alyynntkn çok fazla asistan olduğu için tedirgin olmuştum açıkçası siz böyle anlatınca daha çok içime sindi teşekkür ederim
Alyynntkn Dbxfdg içiniz rahat olsun bebek konusunda da iyiler benim bebeğim küvezde doktorumuz bile iyi cana yakın bebislerle ilgililer
Dbxfdg Alyynntkn çok teşekkür ederim, fiyatlar nasıl bu arada? çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız size de ayıp etmek istemiyorum ama neden bebeğinizi küvöze aldılar ? Yeterli mi sizce bebek bakım üniteleri vs ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Alyynntkn Dbxfdg acılmam vardı ve suyum gelmişti sızarak 33+4 de yaptım küvez konusunda çok iyileri haftada 3 kez görüş var her gün süt götürüyoruz doktorlar hemşireler çok iyiler ve anlayışlılar ben memnunum
Alyynntkn Dbxfdg fiyat konusunda benim doktorum bana yardımcı oldu biraz ikincisi de onda oldu diye genel olarak bildiğim kadarıyla 45 bin doğum parası
deylittlethings merhaba hastane odaları nasıl internette hiç foroğraf göremedim bende dışarıdan geleceğim doktorum orada yapıyor doğumları hastane ortamı vs anladığım kadarıyla diğer hizmetlerden memnun kalmışsınız
Alyynntkn deylittlethings hastane odaları ideal fazla büyük değil hastane ortamı da güzel iyi yani ilk doğumum da sondayı uyuşmadan yapmışlardi mesela bunda uyuştuktan sonra taktılar o yönden ayrı beğendim hemşireler de cana yakın temiz hastane
Dbxfdg Alyynntkn Çok geçmiş olsun tekrar rabbim tez zamanda kavuştursun sizi yavrunuzla, bilgiler için de teşekkür ederim baya içimi rahatlattınız gönül rahatlığıyla doğumu yapabileceğim bir yer olduğuna kanaat getirdim
Dbxfdg Alyynntkn sezeryan normal doğum farkediyor muhtemelen değil mi sizin normal mi oldu sezeryan mı
Alyynntkn Dbxfdg amin inşallah teşekkür ederim içiniz rahat olsun ztn bebeğinizi görünce bütün acılar korkular gidiyor