Iraz Kızlar ne zamandır bu sorunun cevabını arıyorum nerede yaptırdınız nasıl randevu alınıyor ve fiyatı neydi ?
Beyza_12 Iraz ben Antakya’da mozaik Hastanesi’ne gidiyorum mkü Hastanesi’ne arif hocaya yönlendiriyorlar 2000 TL ücreti ☺️ben devlet Hastanesi’nde yaptırdım ramazan hocaya ücretsiz
_melike_31 Beyza_12 ben o hastene de Ahmet hocaya gidiyorum çok da memnunum ama doğum yok şuan dedi yani sanırım çocuk doktoru yokmuş o yüzden
_melike_31 Merhaba bende üniversitesi araştırmaya gidiyorum ama dün orda doğum yapılmadığını öğrendim sizler hanği hasteneye gidiyorsunuz burayı pek bilmiyoruz önerebileceğiniz bir yer veya doktor var mı
Beyza_12 _melike_31 yani en son sorduğumda 21.000-25.000 arasıydı ama yılbaşında zam geliyor ne kadar olacağını bilmiyorum 🤷🏻♀️
Beyza_12 snylyy Hatay eğitim ve araştırma hastanesi perinatoloji bölümü gülderen yolundaki hastane☺️normal kadın doğuma fiş kesiyorsunuz o yeşil alan açıyor perinatolojiden randevu alıyorsunuz
Beyza_12 Iraz benim eşim orda güvenlik o aldı bana önce kadın doğuma fiş kesip yeşil alan açtırıyor sonra perinatoloji bölümünden randevu alıyor
Beyza_12 Iraz evet gayet güzel ilgilendi tek farkı mkü deki cihaz tek seferde bakabiliyor devlette iki kez çağırıyorlar benim ikinci hamileliğim ilkindede detaylı için devlete gitmistim
Iraz Beyza_12 ay oraya gidemem ki eşim görevde goturcek kimse de yok 😓 hepsi aynı gün olsaydı olurdu ama fiş kestirmeye ayrı gidemem sanırım
snylyy Beyza_12 mhrsden direk perinatoloji diye alamıyoruz yani bende diyorum neden hiç randevu yok. Peki kadın doğuma alırken randevuyu mhrs den alabiliyor muyuz gidip ordan sıra mı alıyoruz tam olarak nasıl