Rabiaeuk Tuvalette istem dışı son anda biraz sıvı geldi ama anlayamadım çok da değildi, amniyotik sıvı olabilir mi? Herhangi bir ağrım yok. Hastanem yakın değil cumartesi kontrole gideceğim eğer su gelmişse 2 gün beklemem de sıkıntı olur mu?
Esracim01 Rabiaeuk kaçıncı ayda olduğunuz önemli. Birde suyunuz gelse o duracak bir şey değil gebelik ilerlediyse akıntıdır o. Ağrı sancı yoksa otomatikman beklersiniz devamı olmayan şeyin tespiti zor oluyor hastaneye gitseniz bile. İçiniz rahat olsun güzelce uyuyun🥰
hermione_granger Rabiaeuk benimde sizin gbi istem dışı bir iki damla sıvı gelmişti anlamamıştm sabaha kadar bekledm ağrım sancım yoktu ama suyum geliyormuş gün içinde dikkat edin isterseniz yine olursa beklemeden hastane gitmenizi öneririm ben beklediğim için bebeğim suyundan enfeksiyon kapmıştı korkutmak istemem sizi ama takibini yapın.
Bedk56 Rabiaeuk evet sancı olmadan gelir benim ilk oğlumda gece geldi uykudan uyandm bı gittik doğum başlamis 7 cm açıklık ile ama hiç sancım yoktu
3bebelihunili Rabiaeuk evet hiç sancım olmadan böyle baya sızıntı şeklinde gün boyunca geldi bende doğum yakın ev temizliyorum haziranın sonuydu sıcaktan terliyorum sandım ertesi gün kontrolüm vardı gittim suyum bitmis 36 haftalık doğuma alındım açılma yoktu sancimda yoktu sezeryan oldum.. suyunuz olabilir ihmal etmeyin🙏🏻
Rabiaeuk Esracim01 teşekkür ederim 🤗38. Haftam. O an oldu ve durdu. Dediğiniz gibi o zaman rahat uyuyabilirim 🤗
Rabiaeuk hermione_granger biraz önce hiç durduramadı yaşadığım hızla çok fazla oldu şimdi küçük küçük akıyor
Gunay_Rzayevaaa Rabiaeuk Psikolojinizi yüksek tutun siz bunu yapa bilirsiniz hər şey güzel geçiyor hər şey güzel olucak.
Rabiaeuk hermione_granger Merhaba sezeryan ile doğum yaptım, duyu geldiği için doktor bekletmek istemedi. Sancım da yoktu çok beklemedik
Hasret18ayaz Rabiaeuk evet şu sancı olmadan geliyor 38+6 da suyumun gelmesyyle gittim doğuma zerre sancım yoktu nstde de çıkmadı ama suyum geldiğini mutlaka anlıyorsunuz
Almira_ Rabiaeuk su birden gelmek zorunda değil. Bu şekilde ara ara da gelebilir ve bebeğin suyu azalırsa tehlikeye girer sağlığı. Sizin yerinizde olsam bı acile görünürdm. Onlar su mu odrar mu zaten test ederek anlıyorlar