11mrv11 E nabız da sonuçlar kısmında görünce bakayım bi dedim rapor var ama boş, sonuca dair bir şey yok. Normal olan mı bu yoksa bir şeyler ters gitmiş ve kana bakılamamış mı anlamadım? Şehir dışında gitmiştim doktora da gidip soramıyorum😕
Gizemnur1111 11mrv11 bende de öyle ben sonucuma baktırdım sanırım doktorun sistemin de çıkıyor o bizim e nabızda görünmüyor
ibcmom 11mrv11 enabız ın uygulamasını indirip bakın bi. ama orda gördüğümüz sayılar bisey ifade etmiyor doktorun grafiği önemli
Gizemnur1111 11mrv11 sonucu gösterdiğim doktor aynı hastaneydi ama farklı doktordu girişte sekreter vardı ondan sonucu alıp istediğim doktora gösterdim ama aynı hastaneydi net bi şey söyleyemem hastane farklıysa
Beryy İkili tarama testini yapan doktor söylüyor sonucu kan sonucu burun kemiği yasınız vs bunların hepsine bakilarak bir risk belirleniyor dusuk risk yada yüksek risk olarak. Malesef ben de il dışındaydım aradım hiç bilgi vermemişti devlet hastanesi ve iki ay sonra gittiğimde göstermiştim
Beryy Ayse_nurrr ikili test için kan aliyorlar ya o e nabiza düşüyor beta testi olarak orda 50 asagi ise erkek yukarı ise kız diyorlardı bende 33 erkek bekliyorum arkadaşım 120 falandı kız bekliyor doğru sanırım