myangelson Durus123 ilk hamileliğimde doktor tavsiyesi üzerine 15 dk belime yastık koyarak uzandım eşimde sperm sorunu var diye. Bu hamileliğimde hiç hamilelik ihtimalini dusunmedigimiz için direk ilişki sonrası kalkıp duşa gitmiştim tutmuş 😅
TugceOrak Durus123 kız ben var ya 40-50 dk rahat ayaklarımı duvara dayayıp uzandım hep 😀 Dalga geçtiler benimle arkadaşlarım kuzenim falan. Ama her seferinde de ilk denemelerimizde hamile kaldım 😀
cauuv1 Ask2108 amin insallah evet bilmezmiyim bu ikinci gebeligim😍 birazdan post acıcam 2 gün arayla 3 kez kan verdim artısa bakarmısın
poyrazmom_ Ask2108 ilk 20 saniye önemli canım istediğin pozisyona geçmen gerekiyor 20 saniye içinde ben de öyle biliyorum
nurdaneg0716 Durus123 valla canım bence hiç uzanma ile alakalı bişey değil olacağı varsa o dakika gider tutar sadece kafa olarak çok takmazsan akışına bırakırsan daha iyi olur psikolojikmen kalamayan çok insan da gördüm
Eesraaa34 Durus123 1 defa korunmasız ilişki yaşadık hiç uzanmadım ilişkisi sonrası kalktım lavaboya gittim ama tuttu 16+4 haftalığım🥰
Esra1999 Durus123 uzandığın zaman ayaklarını yukarıda kaldırabilirsin sağa yada sola dönüp uzana bilirsin
Eesraaa34 Bluebey maşallah 🥰🧿 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Pcos hastasıydım zor diyorlardı bekarken evlenince çocuğun zor olur falan doktorlar hep öyle diyordu bana😊 ama şükür 🤲
Vlog1345 3-4 ayda bir adet olduğum için doktor pcos demişti bana. Hep korunmuştum. Korunmayı birgece bıraktım ilişkiden sonra da hemen yatmadım lavaboya gittim idrarımı yaptım yani açıkçası hamilelik aklımda bile yoktu. Ama ilk geceden oldu işte ☺️