Hicrettt Herkese iyi akşamlar, bugün detaylı ultrasonumuz vardı ve kızım 35cm ve 855gram. Herşey yolunda dedi doktorum fakat bana biraz kilosu az geldi. Sizce normal mi ?
Baby_B Hicrettt biz 24+6 da gittik en son canim 32 cmdi,900 gramdi Suan 25+6 dayim🥰 Bizim 1-2 hafta önde ilerliyordu,sizinkide normal yani🥰🥰
Hicrettt Aslaninannesi_ bu haftalarda 800-900 arası olmalı kg’ı yazıyor ama bilemedim, ama boyu bi tık uzun dedi doktorum 🫣
Aslaninannesi_ Hicrettt canım ölçümler çok fark ediyor mesela benim bebeğim bas aşağı durdugu için ölçümü sürekli farklı çıkıyor yani pozisyonu bile fark ediyor
Hicrettt Zehramecek1 yok bu ikinci, 3 hafta önce kendini göstermedi o yüzden bugüne kaldı. Zaten 3 haftada bir normal kontrole gidiyorum :)
Hicrettt Baby_B hey maşallah ben 23 haftada gittigimde 27cm ve 520grmdı şimdi de böyle ama doktorum şimdiden sonra kilo almaya başlicak dedi ama benim iştah nanay😂😂 hala mide bulantısı var
Zehramecek1 Hicrettt aa vallahi bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Baby_B Hicrettt bende prilami yeni biraktim 7.haftadan beri kullaniyordum cok sukur gecti bulantilar🙏Günde 5 kere kusuyordum🙏Cok zordu.Çok sükür bugunlere🥰
Bebisiminannesii 26 haftalik 1036 gr , boy 34 cm , 5 gun önden gidiyor dedi doktor. Bence haftasiyla uyumlusunuz
Hicrettt Zehramecek1 sorun değil canım nerden bilebilirsin 🫣 kızımız biraz kaprisli de 😂 amiiin hepimiz inşallah sağlıcakla alırız
Bebisiminannesii Hicrettt insallah ,sağlıklı olsunda bebislerimiz :) az kaldi 3 ay sonra bebisler kucagimizda forumda dolasiyor olacagiz🥰
Baby_B Hicrettt kusmuyorsaniz ilac almamaniz daha iyi tabi Bol protein beslenirseniz bir sey olmaz bebis kilosuda iyi gider❤️❤️