eliff4 kuby 4 kapaklısı daha yüksek fiyat canım ya benimde aklım hep 3 kapaklı olanda Kalitesi nasıl geldi güzel mi peki değer mi parasına yani?
kuby eliff4 şifoniyer gibi gördüğün şey ayakkabılık alt açma masası olur mu diye denemiştim olmamıştı 😁 bence fiyat performans ürünü kapaklarımın kaplaması falan mat güzel duruyo
kuby eliff4 şu an baktım başka markanında bemzerleri var 7-8 hepsiburada altımda 500₺ kupon vermiş bir kere alınıyor böyle şeyler içine sinen olsun tabi bunu beğendiysen bunu alırsın eşinle konuş istersen taksit falan yaparsınız belki ben de öyle almıştım
eliff4 kuby ayy kıyafetler gözümü aldı cicili cicili benimde kızım olcak 🥰 valla bende eşimi bıktırarak 3 kapaklısını alcam sanırım güzel kaliteli duruyor yani
Tazeanneveminikleri kuby konudan bağımsız ama puset örtünüz nerden acaba 🤔 çok beğendim. Güle güle kullansın miniğiniz
kuby eliff4 ilk bebeğim benim de özendim haliyle yapabildiğim kadar yaptım şu an 46 günlük olduk 🥹🤲🏻 onlara verebileceğimiz en önemli şey sınırsız sevgimiz o kadar umurlarında değil ki ne giydikleri ne kadar eşyalarının olduğu hepsi bizim heveslerimiz rabbim bütün evlatlarımızı bağışlasın Allajım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah
eliff4 kuby oyy maşallah kuzuma Allah sağlıklı ömürler versin prensese 🌸 sağol canım amin inşallah Şubat’ta olcak inşallah benimde az kaldı korku heyecan başladı simdiden.. benimde ilk çocuğum olucak bende heves ediyorum iyisi olsun diyorum ama alacaklarda bitmiyor çeyiz düzer gibi valla 😊
kuby eliff4 teşekkür ederizz ☺️ korksakta korkmasakta bir şekilde doğuruyoruz ben de çok korkuyordum ama hepsi geçti gitti sen de kurtulursun inşallah 🤲🏻🌸🌸 hahaha gerçekten öyle çeyizden emekli vallahi
kuby Tazeanneveminikleri teşekkür ederiz linkini bırakayım https://ty.gl/fteyk5eehp7qu açmazsa trendyol atölye eda kuzulu yazarsanız çıkar herhalde
Ayse0575 eliff4 ailem mobilyacı saf mdf bir ürün bu kadar ucuz olmaz çünkü malzemesi çok pahalıdır. Eğer ev kendinizinse dolabı çok ittirip çöktürmeyecekseniz sunta da işini gayet görür. Eğer kiracıysanız taşınma durumu oluyorsa mdf öneririm. Mobilyayı görerek alsanız daha iyi olur bide.🙏🏻
kuby Tazeanneveminikleri kullanışlı ve güzel bebeğim kış bebeği olduğu için sadece sağlık ocağı ve hastane kontrollerine giderken kullandım sevdim
kuby eliff4 ben çok zorlandım ya ama tabii herkesin farklı oluyor arkadaşlarımda sezaryen oldular annem beni normal kardeşimi sezaryen doğurmuş sezaryen çok kolaydı rahattı diyor biraz da şans işi galiba
eliff4 fizyolife99 kendisi görmedi sanırım ben cevap vereyim dedim internetten almış arkadaşta trendyolda hepsiburadada var