zehracinar ebruaren Eksik olduğu kaçıncı haftada belli oluyor yada kaçıncı haftada bakıyorlar eksik olup olmadığına ?
Ozlemr ebruaren benim d vitaminime kanımdan daha bakılmadı 20 haftalık hamileyim. Sağlık ocağı vermişti d vitamini damlası ama hiç kullanmadım. Şimdi aklıma düştü
Ozgl ebruaren benimde eksik damla günde sabah akşam olarak kullanıyorum hamilelik öncesi de vardı çok önemli bebek için düzenli kullanmak önemli
ebruaren Drngrkm ben de damla kullandım yaklasık bır aydır fakat degerlerım yukselmemıs .kendı doktorum ıgne verdı aıle hekımı fazla doz d vıtamınıne gerek yok dedı kafam karıstı ☹
ebruaren zehracinar ılk hamıle oldugumda kan testı yaptırmıstım o zmn cıkmıstı.suan 15. Haftamdayım kan verdım yıne dusuk cıktı☹
Drngrkm ebruaren ben de 2 gun once basladim damlaya acaba yukseltmez mi ki benimkini de. Sizin degeriniz kacti ?
ebruaren Drngrkm benım degerım ılk testte 28 ıken yenı yaptırdıgımda takvıye almama ragmen 20’ye dusmustu ☹
Ozgeulnc Benim de referans aralığım 17,4çıktı son yaptığımız testlerde 3 birim eksik çıktı fakat ilaç takviyesini önermedi doktorum 🤰
ebruaren Ozgeulnc kafam ıyıce karıstı benım dr de ıgne olarak verdı bu sekılde daha fazla doz alınıyormus
scl ebruaren canım ben fısfıs olarak alıyorum 😌 doktorum tok karna günde bitane ağzına sık dedi. Yeni çıkmış sanırım bu d vitamini
scl Minnosunannesi hayır mide bulantısı yapmıyo ağzı çok açık değil mini bi fısfıs hemen kayboluyo wellcare adı internetten bakabilirsiniz. Başka bi kadın doğumcu ne kulanıyosun dedi bunu söyledim ilk kez duydum fısfıs şeklini yeni çıkmış olmalı dedi. Doktorum bana bunu verdi hatta reklamlarda da çıkıyor görmüşsünüzdür mutlaka 😌
scl Minnosunannesi sağlık ocağında da sordular biz damla olarak veriyoruz ama aynı işlevi görüyo bundan devam et dedi damla vermedi sağlık ocağındaki doktorda 😌
Arya92 Sağlık ocağı12.haftadan sonra doktorunuza danisip alabilirsiniz diye damla verdi .ama benim doktorum caldevit diye d vitamini verdi efervesan tablet.suya atılıp içiliyor.hergun onu içiyorum.aslinda eksiklik yok ama doktor iç dedi
ipeksfr Banada verdi doktor. 1 buçuk ay kadar kullandım. En önemlisi gün içinde güneşte yarım saat kadar kolları açıp oturmak. Ben öyle yaptım ve değerlerim yükseldi. Bıraktırdı vitamini