canmyavrum Hatice_y bnde 32+2deyim çok belim ağırıyor dinlenincede geçmiyor.önceden çok oturunca veya çok ayakta kalınca olurdu şimdi öyke defil hiç geçmeyen agrılarım var dün dr kontrolü vardı söyledim.Dedi bebek rahimde aşagı dogru baskı yapıyor ve bnm bir çocugum daha var ağır kaldırma ,çocugu kaldırma dedi rahim iyice aşagı iner dedi agrı artar ve günde yarım saat yürü dedi
mrsyildizmom Hatice_y ilk hamileliğimde 9 ay boyunca bel ağrısı çektim :( o kadar kötüydü ki… Geceleri uyanır oda oda gezinir ağlardım 😔 Şu anda 2.hamileliğim ve yine maalesef belim çok ağrıyor henüz 11+6 haftalık sanırım bu da 9 ay sürecek. İlkte oğlum oldu bütün belirtilerim aynı 2.yi de erkek hissediyorum sağlıkla gelsinler 🤲🏻
Ayssemir Hatice_y Aynı şekilde ya 37+2 deyim bende şuan özellikle inanılmaz kopuyor sanki ama yordum kendimi muhtemelen ondan arttıı 🥲
Hatice_y canmyavrum Bende aynı şekil ya eskiden uzaninca geçiyordu şuan çok ağrıyor ağrısından yerimde duramıyorum Allah yardımcımz olsun inşallah
Fatmanur__ mrsyildizmom sanırım erkek bebek bel ağrısı yapıyor benim ilk kısım oldu ama hiç ağrım yoktu çok güzel geçti hamileliğim şu an da 17 haftalık hamileyim ama başından beri neredeyse çok bel ağrım oluyor sol tarafımda sadece otururken kalkarken yürürken çok rahatsız ediyor inşallah doğuma kadar sürmez doktor da erkek bebeğe benziyor dedi 13 haftalıkken 18.haftada tekrar gideceğim bakalım
gokce-17 36+1 haftalıgım ben de ilk haftadan beri ağrım var ama bu son haftalar da daha fazla sanki belim kopacak gibi sancı giriyor bellime uykidan bile uyandığım oluyor ağrısından çok zor hamilelik 🥺🥺
sbnmcan_ Şu an bel ağrısından uyuyamıyorum.20+4 teyim. Belimin ortası, kalçam,bacaklarım ağrıyor. Kuyruk sokumum sızım sızım sızlıyor.
Ssdg Benim de 10. Haftada bel ağrım bitmişti 18. Haftadayım tekrardan başladı bel ağrım tekrar başlaması normal midir benimki de erkek 😢