tosbito Adetlerim düzensiz 30-40 günde falan oluyorum. En geç beklenen adet tarihim 18 Aralık. Test şu şekilde çıktı parlaklığı kısarak çektim ki gözle gördüğümü görün diye. Çizgide hiç bi pembelik yok acaba bu kuruma çizgisi midir?
tosbito tosbito bi iki kişi daha baksaa, tekrar test yapmalı mıyım ne zaman yapıyım umutlanıyım mı umutlanmıyım mı
efeduru tosbito çizgiyi bende gördüm ama muhtemelen çok çok yeni isterseniz bir kan verin inşallah vardır 🥹
anneeolmkkk Bence kuruma çizgisi değil çok yeni bir gebelik ssnırım🐣 testin markası çok önemli yalnız neydi markası
tosbito anneeolmkkk nimo markaydı. Burda araştırdım nimo marka test diye yalancı pozitif diyeni göremedim ama renksiz çizgi diye kurumadan şüphe ettim. Regl tarihini bekleyip o zaman mı tekrar denesem?
Zeydanus tosbito bendede adete 6gun kala boyleydı tebrıkler ıkı gün sonra tekrar yap bırak daha belırgınlesıcek ıkıncı cızgı
tosbito Lolli 18 Aralık diye tahmin ediyorum adetimi. Yani 6 gün var daha. Adetim düzensiz olduğundan net konuşamıyorum ama en geç 6 gün sonra olurum bişey yoksa 😞
tosbito efeduru inşallahh🥹 bi iki gün bekleyip tekrar hcg testi yapıyım yine görürsek kan veririm diye düşünüyoruum 🥹❤️
Mervekaram22 tosbito inşallah görürsün kuzum benimde öyle oldu adet oldum inşallah senin öyle değildir 🤲🏻
tosbito Mervekaram22 inşallah ya 😞 Çokta fazla umutlanamadım geçen ay silik görüp kan verdiğimde negatifi görmüştüm çünkü. Dümdüz güzel iki çizgi görene kadar inanamıycam burdan sorup durucam gibi 😞🧡
Sibelss tosbito Ben düzenli adet gören biriydim . Şüphelenip bı hafta kala test yaptım ve aynı bu şekilde çıkmıştı inanamadim testi iki gün sonra tekrarladım çizgisi koyulaşti sonrasında kan verdim kan da da çıktı 😌 şuan 31 haftalık hamileyim sende iki gün sonrasında tekrarla testi insallah bebiş vardır 🙏