9903 Arkadaşlar lütfen yaa kasilma ne oluyor nasıl oluyor 38+2 . Rahmime bıçak saplanıyor gibi oluyor kendini sıkıp bırakıyor gibi kasları yani… Bumudur lütfen bir yardim . Bebek içimde sürekli bir yere toplanıyor top gibi oluyor
Yenianne6161 9903 tam olarak bu oluyor kasılma, sıklığına bakın kaç dakikada oluyor ve solunuza uzanıp dinlenin sancılar geçmezse doktorunuza söyleyin haftanız doğum haftasına çok yakın
Brcuburci 9903 35.haftadayim.karnim yamuluyor ve sancı gibi bişey geliyor hafif bazen karnımın ortası armut gibi şişiyor kasılma şuan bende böyle ilerleyen haftada ağrılar daha da artabilir belki
9903 Yenianne6161 cevap için çok teşekkür ediyorum gerçekten. İlk gebelik olduğu için anlamıyorum Google de tam aydınlatici bir şey bulamadım
Yenianne6161 9903 benimde ilk gebelik 35. Haftadayım benimde çok oluyor bu ara ondan herseyi araştırdım 😀😀😀
Aslaninannesi_ Bebeğim bir tarafımda toplanıyordu sen sert oluyordu doktor bununla birlikte sancı olursa kasılmadır dedi
9903 Yenianne6161 sağ olun 🥰. Sağlıkla alın çok fazla kasılma var sancı yok ama yarın komtrol var dua edin dogurayim artık ☺️
HaticeTekin 20 dk da 15 saniye süren bı kassilmam mam 36+6 şuan 2 gündür bu sekildeyim acilmam fln yok çok şükür rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin haftası küçük olanlara