Rzy_yrsl Tüp bebek te gününden önce test veren sonradan sonucu değişen var mı benim "1″5."gün embriyom vardı 5aralık ta transfer oldum 7.gün test verdim 0,1çıktı doktor iğnene hapına devam et dedi gününde test yap dedi
emineeeeeeeee Rzy_yrsl canım inşallah yükselir olumsuz bişey demek istemem sana ama simdiye kadar ufaktan yükselmesi gerekti hakkında hayırlısı olsun 🌸
Rzy_yrsl emineeeeeeeee doktor a dedim özellikle test pazartesi pazar günü iğnem bitiyor al devam et olumluya dönebilir dedi
Rzy_yrsl emineeeeeeeee aşılama yaptınız mı bilmiyorum ama 15.gün 8 olmuştu benim sonra 5-3diye düşmüştü
emineeeeeeeee Rzy_yrsl hiç yaptırmadım canım niye ilkten yükselip sonra düştü acaba doktorunuz ne demişti
bengonca Gün embriyosu da olsa 12. Gün test yapın diyor doktorunuz. Niye acele ettiniz ki😢😢2 aşılama toplam 9 tüp bebek tedavisi yaptırmış biri olarak söylüyorum hiç birinde vaktinden önce test yapmadım. 😢
Rzy_yrsl bengonca ALLAH yardımcımız olsun inşallah ama benim pek durumum yok Bi gün için iğne yetmiyordu ona göre isticektim
bengonca Rzy_yrsl ben hayatımda 2 defa pozitif gördüm. İlki 9. Tüp bebek tedavimde ikiz kızlarım dünyaya geldi. 2. Pozitifi de spontane gördüm hamileyim şuan 12 haftalık.. konu bu değil ama sen çok çok erken yapmışsın doktorunu dinle ve ilaçlarına devam et bence. Her kadının hormonu vücudu farklıdır. Kiminde hızlı yükselir kiminin daha yavaş. Ez cümle 12 güne kadar bir daha test yapma bence. Birşey varsa bile senin stresinden etkileniyor şuan