Annelikmghb ilaydamom_ tatlım cok erken omurga sagligi için ve kalca cikikligi yasamasin dikkat et beşinci ayda zaten başlanıyor oda kısa surelerle oturtuluyor.
ilaydamom_ Annelikmghb kontrol gününe kadar yine dikkat edicem canım bakalım doktor ne diycek. O gün zaten kalça ultrasonu da var. Inşallah bir hata yapmamışımdır
ballilokmam Bu konuyla ilgili çocuk doktoru Osman gönülal videosuna bakın YouTube’dan . Yok omurga yok kalça çıkığı hepsi hikaye. 3 aylıktan itibaren kucakta destekli oturtmalıyız zaten.
ilaydamom_ Femay Delihatunnn bugün de 88 günlük oldu bebişim tatlım birtanem ♥️ sız de her şeye duyar kasar mısınız yoksa normal misiniz teyzeleri 😁🤣
Delihatunnn ilaydamom_ 🤣🤣🤣 şu ay degil de gun. Haricinde pek biseye takilmiyorum gibi ben yani nasi istiyosan oyle buyut cocugun icin en iyisini annesi olarak sen bilir ve hissedersin amma gercekten cocuk 3 aylik bacim kusura bakma kadın haklı 😅
Femay ilaydamom_ canım benim duyarlık bir şey yok ortada bence sende bu kadar ciddiye alma hayatı 😁😁😁
ilaydamom_ Delihatunnn Allah başka dert vermesin sizlere ne diyeyim 😁 ama hayatı bu kadar ciddiye almayın bence 🤣
Delihatunnn ilaydamom_ kiz ciddiye almalik bisey degil de 3aylik yazmak 88 gunluk dan da kisa kolay sen bilirsin yine de 😅
secondmylife Ben 3 aylıktan beri kucağımda destekli oturtmaya başlamıştım, 6 ayda kendisi desteksiz oturmaya başlamış olması gerek zaten ek gıda başlanacağı için. Bu arada benimkide 639 günlük.😂
ilaydamom_ secondmylife ahahahaahhahahahahahha ne kadar tatlısın:) ay inş bana da oturur der doktor da bebişim mutlu olur. 🙏🌸
Enfal_06 Pamuk ben bazen hesaplama yapamıyorum forumda söylerken arada hesaplamayinca gün olarak söylüyorum 😅 günlük olduğunda da doktora götürdüğumde aylık demiştim çocuktan sonra pek kafa kalmıyor
ilaydamom_ Enfal_06 ben gayet kafam yerinde olarak günlük söylüyorum valla. Benim çocuum benim kararim 🥰
Balbebek012 ilaydamom_ oturtulmaz aman dikkat edin omuriliğine kalçasına zarar verebilirsiniz kendi isteyebilir etrafı keşfediyor merak ediyor ama destekli oturmaya bile 5.aydan sonra başlanmalı
Bahar_123 ilaydamom_ en önemli veri kendi istemesi zaten istiyorsa kucakta kısa kısa oturtun doktorlar da 3 aydan sonra bebek istekliyse kucakta yapabilirsiniz diyorlar