Anneyimmmben @Gamzecebecii @gezentianne kızlar en son 7 haftalıkken kız diyorduk kesesine göre , yarın cinsiyeti öğrenebiliriz ikinci kez doktora gidicem bı heyecan bastı beni😂🥵 nedense erkek hissediyorum en başından beri 🥹 ama gönlüm hep kızdan yana 🥹🌺🌺
Gamzecebecii Anneyimmmben ay hayırlısı ile inşallah canım ya ☺️☺️♥️♥️bende eşim 4 erkek kardeş hiç onlarda kız yok diye hep erkek mi diye düşünüyordum ama kızçem oluyor yani o psikolojikte olabilir 😅😅😅♥️♥️
esca344 Anneyimmmben 12. Hafta için yine çok emin olmayın 12. Haftada doktorum yüzde yüz erkek dedi 16da kız oldugunu öğrendim 😂😂 pipi bile göstermişti o kadar emindi hatta yüzde yüz demişti
kuby Anneyimmmben inşallah görürsünüz hatırlıyorumda ben de 12. hafta kontrolünde bir heyecan gitmiştim cinsiyet öğrenincez diye ama doktorum daha erken demişti inşallah sizin ki görür
Busra0104- Bende bugün 11 haftalık oldum muanem vardı ikiii bacak arası açıktı ama tahminde bulunmadı erken yanılma olmasın diye haftaya bir daha kontrolüm var bakalım sizin belli olcak mı 🌸 gönlünüzce olsun inşallah
Anneyimmmben Busra0104- sağol canım ay ben 12. Haftaya giriyorum sandım 11. Haftaya girmişim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 banada söylemez büyük ihtimalle moralim bozuldu şuan 😂
Anneyimmmben gezentianne aşkım 12. Haftaya girdim sanıyorum daha 11 e yeni girmişim ben yaa cinsiyeti söylemez büyük ihtimal🥵🥹😂🤭
Anneyimmmben Gamzecebecii senin ilk bebisin miydi bu canım 💞 yaa doktor kızınız oluyor desin adak adadım o derece 😂😂😂😂😂😂😂
Gamzecebecii Anneyimmmben benim ilk canım ☺️☺️😍ay hayırlısı ya yarın ultrason fotosunu al mutlaka keseye de bakalım 🥰🥰🥰
Mommywolf 12.haftada net cinsiyeti söylemez genellikle doktorlar çok erken çünkü. Cinsiyet öğrenme haftası 16 dan sonra kesin olur. Biraz daha sabredin derim. Herşey gönlünüzce olsun 😊
Anneyimmmben Mommywolf evet yaa bencede söylemez.. 🥹 oğlumda 12. Haftada doktor söylemişti aslında ama bu bebiş daha 11 haftalık mis yanlış bakmışım🤣