october dert küçümsemeye geldin sanırım buraya ama madem böyle kinayeli laf sokmalı bir yorum yazdın o zaman gel hikayemi dinle. 11 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum, eli kolu ayağı olan bebeği ellerimle aldım gözlerimle gördüm, patolojiye gidecek ama giderse bidaha alamazsın çünkü parçalanarak incelenecek dediler, ağlama krizi geçirerek bebeğimi aldım, siyah bir poşetin içinde küçücük bir ceninle birlikte mezarlığa gittim defnettim, sonrasında fiziksel olarak kendimde düzelemedim kürtaj sonrası kanama içeri doğru oldu ve bayılarak hastaneye kaldırılıp ikinci kere kürtaj oldum, ameliyathane kapısından girerken bebeğimi aldıkları anı hatırladığım için sinir krizi geçirip titremeye başladığım için masada beni 5 kişi tutarak ilaç verip uyuttular, sonrasında terapi almak zorunda kaldım. Bir sürü genetik test yaptırdım ve pıhtılaşma bozukluğum çıktı. Doktorum beta 20 nin üstüne çıktığı an aspirin başlamam gerekiyor keseyi gördüğüm anda da iğne başlamam gerekiyor dedi. Tekrar kayıp yaşamamam için. Kaybım sonrasında 3 ay korunma verdi, 3 ay korunma ve 3 ay deneme süresi ile birlikte tıplam6 ay bitti, 7. Aya gireceğiz. Bebeğimi bir daha kaybetmemek için öğrenebildiğim en erken zamanda öğrenip ilaçlarıma başlamam gerekiyor. Bu yüzden beni yargıladın ya, seni Allaha havale ediyorum iğrenç bir insansın.