Mucize-1 babygirl02 canım sana yaptığı test ankaraya gidip geliyor 1 bucuk 2 ayda çıkan bir test sonucu benim 2 ayda çıktı hemen çıkan bir sonuç değil tıbbi genetiğe git
beyazmelegim babygirl02 buraya sonucunuzu atın bakayım ama hemen çıkacak bir tahlil değil nasıl hemen sonuç çıkmış anlamadım
babygirl02 Mucize-1 eşimde pıhtılaşma çıktı zaten benden de kan aldılar öyle genetik test istemediler
Sumeyyerkan38 babygirl02 canim bu tam kan sayıminda plt ve pct pihtiyi gosterirseninki normal gozukuyo bende de pıhtılaşma var ve bende dün kan verdimve bayağı yüksek benimkiler doktor hemotolojiye yönlendirdi
Mucize-1 babygirl02 esini bilmiyorum canım ama ben ve eşim ikimiz genetik testi verdik eşimde sukur bsey cikmadi benmde genetikte cikmadi ama pihti çıktı onuda biz tıbbi genetikten ogrendik
babygirl02 Mucize-1 şuan doktora görünmedim istediği tahlilleri tamamlıyorum eğer doktor isterse tabiki yaptirirm
babygirl02 Deniiizzz henüz doktora görünmedim bütün tahlilleri gösterdikten sonra isterse tabiki yaptırırım
Deniiizzz babygirl02 tabi ki doktorunuz ne istiyorsa onu yapın en doğrusunu onlar bilir siz nasıl anlaşılır diye sorduğunuz için söyledim zaten onun istek kağıdı lazım oluyor.
beyazmelegim babygirl02 Bunlar değil yaklaşık 1 2 ay sürüyor sonuçlanması sizi hastaneden arayacaklar yada mesaj atacaklar testiniz sonuçlandığında bu değerler farklı
Patito__ babygirl02 cnm bu testler pihtilasma testleri degil Bunlar kan sayimlarin Genetik testi tibbi genetik bolumune yaptirdim ben Eşimle birlikte randevu aldik beraber gittik ona gen tarama bana gen tarama ve genetk test yapildi.
babygirl02 beyazmelegim bu kırmızı çıkanlara internetten baktım pıhtılaşma falan yazınca biraz korktum açıkçası şimdi bunlar değil mi
Patito__ babygirl02 Bunlar pihtilasmayla alakali deil cnm o testler cok başka ve en erken bir ayda cikiyor. Bunlar rutin kan testleri tabiki bnlrda bazi ipuclari vereblr bazi syler hakkinda ama bunlar herkesin yaptirdigi yest deil.