Yprkk Ebrueren bakılır lakin daha ileri haftalar öneriliyor organların gelişimiyle daha iyi değerlendirmek açısından
dilaradoyan Ebrueren 18den itibaren yapılabiliyor. Riskli bir durumunuz yani doktor özellikle şu haftada gel demediyse en ideal hafta 22 oluyor
Aslaninannesi_ Ebrueren bakılır ama görüntü olarak pek iyi çıkmaz bir sorunun yoksa 22 23 ü bekle o zaman çok güzel görünüyor
Zynp5338 20 21. Haftaları bekleyebilirsiniz aciliyeti yoksa. Bebek biraz daha büyümüş olur daha ayrıntılı net görüntüler alınabilir
Ebrueren dilaradoyan üçlü test yaşıma göre riskli çıktı yaşım küçük ama bana daha büyük kadınlarda çıkan riskte çıktı doktor fetal dna önerdi bu yüzden riskli sayılıyormu ki
dilaradoyan Ebrueren doktorunuza danışın bunu yani erken görmek de isteyebilir tam haftasında yapılsın da isteyebilir
didm6134 Gmz114 doktora muayene olman gerek önce ama devlette sıra bulman da imkansız hiç devlette detaylıya girebilen duymadım dayınız yoksa zor
Gmz114 didm6134 bugün kontrole gittim 2 hafta sonra da detaylıya girmem gerek dediğiniz gibi devlette zor randevu bulmak .özelde ücreti ne kadardır acaba ayrıntılı ultrason
Balbebek012 didm6134 aynen öyle biliyor musun resmen başıma geldi araya tanıdık soktuk da öyle bulduk devlette ne saçma iş
didm6134 Gmz114 aynen öyle bende yarın detaylıya gireceğim 21+1de istanbuldaym doktorumun önerdiği yer 5dedi ama Baska yer buldum gayette iyi arkadaslarım ın önerisi üzerine 3000 tl
didm6134 Gmz114 istsnbulda Anadolu da olsanız gidecegim yeri öneririm kesinlikle erkenden randevunuzu da oluşturun muhakkak 2 hafta onceden almıştım bende