Arica-06 İşe yararsa bende kullanıyım fit destek bir kaç kilo fazlam var haber eder miisn uygun olursan
orkidemm_ Arica-06 canım şuan diyet egzersiz artı detoks sirkesi kullanıyorum ben işe yarar diye düşünüyorum içinde kadınsal hormonlara etki edecek şeyler de var ya
Seher1905 Byzz61 pcos bendede vardı poliversin diye bir ilaç verdi doktorun 2 ay içinde hamile kaldım
linda77 Seher1905 bende günde bir kez poliversin bir kez de 850mg glifor kullanıyorum siz kaç kez kullandınız poliversini acaba
orkidemm_ Byzz61 yani ilaçla adet oluyorsun olabilir doğal adet bu değerle biraz zor gibi lh baya yüksek
tatlibebegim_ Byzz61 bende söktürücüsüz adet olmazdım femara kullandım günde 4 defa 15 gün ona rağmen bi tane büyümüştü yumurta, kendiliğinden asla ne adet ne yumurtlama görüyodum
Seher1905 linda77 ben sadece poliversin gunde 2 kez sabah ve akşam kullandim 1 bucuk aya yakın süre sonrasında hamile kaldım o hamileligim kurtajla sonuçlandı adet görmeden tekrar hamile kaldım şimdi 12+1 haftaligim baya işe yarıyor
linda77 Seher1905 hmm anladım canım benimde 1.5 sene önce bir gebeliğim oldu doğal yoldan bir daha tedaviyle denedik bir sene olmadı şimdi başka doktora gittim oda tedavi olman önemli değil direnci kırmak lazım dedi bunları verdi bakalım nasip
cansuk34 babygirl02 benimkide öyle ama lh /FSH oranı adetin 3.gunu 1 çıktı doktor banad a pcos teşhisi koydu. Pcoslumuyum. Degilmiyim anlamadim
linda77 babygirl02 LH hormonu belirleyicidir canım fsh 10 a kdr normaldir 10 üstü tehlikeli ama pcos ta fsh değil lh hormonuna bakılır