Byzz61 polikistik overde düzenli adet görmekte yumurtladığımız anlamına gelmiyor ne yazık ki adet denilen şey rahim duvarının her döngü ortası gebeliğe hazırlanıp sonra gebelik olmayınca rahim duvarının dökülüp incelmesidir bu da kanama oluyor pkos zaten yumurta tembelliğidir o yüzden yumurtlama demek için yumurtanın yeteri olgunluğa gelmesi gerek mesela ben düzenli adet görürdüm ama ilk 5 ay ovu testinde yumurtlama görmedim ya da yumurtlama olmazdı yumurtam büyüyordu ama yeteri olgunluğa gelemiyordu o boyutta çatlıyordu (15,13,mm) ilaç kullandım öyle yumurtlama gördüm pkosta adet gören çoğu insan da yumurtladığını sanar yada pkos olmayan birileri de öyle oysa öyle değildir öyle olsa gebe kalırlardı yada hiç adet görmeyim gebe kalan pkosta var yumurta büyümüştür ve döllenmiştir aslında pkosta kist denilen şey küçük çatlamamış yumurtalardır o yüzden hepsi bir birini sıkıştırır büyütemezler rahat alanları yoktur büyüyecek olanda büyüyemiyor yanında yöresinde olanlardan ötürü o yüzden ilaçla uyarılır yumurtalar zorla büyütürüz .aslında önemli olan yumurtanın kalitesidir gebelik için bir kaliteli yumurta bir sperm bir tüp yeterli derdi doktorum .Yumurtlama görmek içinde pkosta hele ki beslenme ,spor ,pelvik bölge egzersizi ,bol yeşillik kuru yemiş vs inositol …bunlar bizler için mükemmel şeyler ne zaman yumurtalık rahatlar o zaman gebelik olur .