Kader_cullu Kızlar 37+6 haftalık hamıleyım yarım saate bi sancım var hafıf bel agrısı akıntım da var sabahtır sizce gıtmelı mıyım 2.doğum ılkı suni
12betul Kader_cullu tabi ki de ama sancıların 5 dakikaya 1 e düşmesini bekleyebilirsin . 2. Doğumda daha hızlı açılma oluyor kendimden biliyorum o yüzden çok ta kendini son ana bırakmaya çalışma . Su gibi doğumun olur sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah
Kader_cullu 12betul suanlık 15 dk da bir gelıyor ılkınde hıc sancı yaşamadım o yüzden korkuyorum da 2 hafta önce 2 cm açılmam vardı sağolun
Byrmm Kader_cullu ayy hadi hayırlısı hızlıca alırsın kucağına bebeğini inşallah. Bizede dua etmeyi unutma. İkinci benimde bende ilki suni olduğu için bunda nasıl olur bilmiyorum hiç
Kader_cullu Kızlar açılma 3 cm olmuş orda beklemek istemedim eve geldim hafıf sancım oluyo hayırlısı olsun
YesimAykut Kader_cullu benim de sancım var açıklığın yok ben de beklemedim canım, yatış dediler ama zaten planlı sezeryan olacağım çatı darlığından
Kader_cullu 191084 verdiler de ben çıkmak ıstedım ıyıkı çıkmışım hala doğurmadım sabaha kadar beklerdim hastanede