Sevimaltnn Kızlar bugün 5+3 gebeliğimde ilk defa keseyi gördüm ama bebek gözükmüyor dendi sizin nasıldı çok arada kaldım anormal bir durummu
gunesveguney Sevimaltnn 5+1 Haftada keseyi gördüm sadece 6+1 de bebeği ve çok minik kalp atışı duyduk bir hafta sonra görürsün inşallah canım
Patito__ Sevimaltnn bu haftada bebegi goren hic duymadm. Yani binde birdir. 6+2 den sonra gidilmesi en iisi
Beyzadrs Çok normal, ben kalp atışını 6+2 de gördüm şu aşamada zaten kese görmeniz gerek. Herşey zamanla gerçekten uzun bir süreç :)
Sevimaltnn Beyzadrs inşallah canım kesinlikle sabretmek lazım ama işte insan hemen göriyim ediyim istiyo 🤭😍😍
Sevimaltnn gunesveguney aa o zaman normal banada çünkü iki hafta sonra gel hem kalp atışını hem bebeği görürsün dedi 😍
Patito__ Sevimaltnn estafurullah cnm cahillikle ne ilgisi var. Hepimiz herseyi zamanla ogrendik. Hayirli olsun bebisin saglikla gelsin
zeynopella Ben ilk 5+4′te gitmiştim kese bile gözükmemişti. Endişe etmenize gerek yok daha çok küçük. 2 hafta sonra tekrar gidin görürsünüz bebişinizi. 🤗