ayinpariltisi Ege isminin yanına uyumlu isim önerilerinize açığım. (Ben Gökalp düşünüyordum fakat eşim Ege ismini sundu yanına isim arıyoruz) Bir de hangisi daha güzel sizce?
handee3535 ayinpariltisi Gökalp çok güzel bende düşündüm bunu. Ama doktorumun adı olduğu için koymam sanırım. Gökalp Ege güzel olur. Asil’de güzel bir isim. Ama ben Öztürkçe olmasına dikkat ediyorum. Asil Türkçe değil.
QueenMommy ayinpariltisi Ege isimleri daha çok beğeniyorum ki oğlumun ismide Egemen 😂 Doruk Ege de kulağa hoş geliyor
ayinpariltisi handee3535 aynen ben de doktorumun ismi olsa koymazdım benimki de Önder güzel isim ama doktorumun ismi yani.. Asil güzel aslında ama bana evcil hayvan ismi gibi köpek ismi gibi geliyor ya..
ayinpariltisi QueenMommy egemen ismi güzel gerçekten ben de beğeniyorum ama komşunun oğlunun ismi tekrar koymayayım ben de 😂
Newmom180605 ayinpariltisi 4 ay önce 3.5 yaşında trafik kazası sebebiyle kaybettiğim canım yeğenim Umut Ege’m geldi aklıma öyle naif bir çocuktu ki 🥺😔 Allah çocuklarımıza uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah