Hanımlar ikinci hamileliğimde vitamin kan hiçbir ilaç kullanmadım doktorun verdiği, arkadaşlarımdan çok etkilendim onlar böyle doğal beslendiler işte doğal olarak ilaç falan kullanmamışlardı Ben de dedim bu hamileliğimde kullanmak istemiyorum dedim ama hamileliğimin başından beri, dişlerimi ne zaman fırçalasam dişlerim kanıyor dişim kanıyor daha doğrusu bir iki tane dişim sadece ve bazen yemek yediğimde de yine diş kanaması yaşıyorum, şu an 29 yaşındayım inanın maşallah diyeyim bu zamana kadar hiç dişçiye gitmedim diş ile alakalı bir sorun yaşamadım sadece şu an 32 haftadayım ve şu ana kadar her diş fırçaladığımda bir dişim kanıyor bir iki dişim ve bazen yemek yediğimde yine dişim kanıyor. Çok korkuyorum diş kaybına neden olur mu bu diş kanaması çünkü 29 yaşına kadar inanın hiçbir diş kanaması diş ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım dişçiye bile gitmedim çünkü bir sorun yaşamadım yani dişilerimle alakalı. Şu an korkuyorum ama neden dişlerim bu kadar hassaslaştı ve bu kadar kanıyor sizce ne yapmalıyım hamilelikten sonra geçer mi bu diş kanaması dişçiye gitmeli miyim, sizde de oldu mu böyle durumlar